Detox & köptips

Att utföra en detox med hjälp av vätskor har på senare tid blivit en populär metod bland hälsomedvetna människor som vill få hjälp att rensa ut onödiga kemikalier och toxiska ämnen ur kroppen. Genom att använda sig av t.ex. juice fyller man upp kroppen med starka näringsämnen och antioxidanter. Precis som för alla dieter är en detox inte en engångsförteelse utan en påbörjan till en hälsosammare livsstil. Det är även ett utmärkt steg inför viktnedgång då man gör sig av med onödiga toxiska ämnen i kroppen och istället fyller på med nyttiga vitaminer och mineraler. Förändringen märks av snabbt med bättre välmående och en friskare kropp. Att handla smarta behållare för att hålla juicen fräsch längre finns t.ex. hos Royal Design. Genom att handla med hjälp av rabattkoder får man alltså ett ännu lägre pris på sin beställning. De flesta hälsoprodukter finns även att inhandla hos Bodystore där de erbjuder cirka 15-20% lägre priser jämfört med fysisk handel.

detox hälsokost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>