Contouring

Contouring har blivit en stor trend runt om i hela världen. Om man ska förklara innebörden så betyder det att man formar ansiktet på olika sätt med hjälp av smink. Kanske är det efter att berömda Kim Kardashian visade hur hennes makeup artister brukar sminka och skugga hennes ansikte för att framhäva och ta fram alla hennes bästa drag. Det finns många olika videoklipp på youtube där dem visar steg för steg på hur man påbörjar och avslutar en conturing. Kom ihåg att man alltid skuggar olika från person till person beroende på ansiktsformen. När man gör en contouring utgår man alltid från att ansiktet ska bli ovalt. Så personer med hög panna bör lägga en mörk skugga upp mot hårfästet.Viktigt är att inte använda samma borste till både ljusa och mörka färger, risken blir då att du inte får samma resultat som du velat och var även försiktig så det inte blir för mycket smink. Slutligen använd gärna lite skimmer i ansiktet som en finish så att du får en snygg lyster!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>